Verloren en gevonden

 17,50

EAN: 9789490165161
Categorie:

Beschrijving

Mijn naam is Herman Hijmering, roepnaam Harry. Ik ben geboren te Zijderveld.
Een man die geroepen werd tot het ambt van ouderling. Een man die niet begaafd was om te schrijven of te spreken. Een man die, ondanks zijn gebreken, mocht getuigen van de genade van Christus. U en jij denkt misschien: Alweer zo`n christelijk boek, ik zet het maar weer terug! Daar kunnen jullie je weleens danig in vergissen! In eerste instantie lijkt het misschien zware kost, maar dat is het absoluut niet! Daarnaast weet ik zeker dat er altijd wel iets in staat, wat u en jou gelukkiger maakt.
Zo mocht ik schrijven over gebeurtenissen of over mensen die op mijn pad kwamen. Maar ook over dromen die ik had in een periode van veertien jaar, waarvan sommige dingen me zó helder voor de geest kwamen dat ik ze door een innerlijke drang gedreven opschreef. Dan weer drie, maar soms ook vier bladzijden. Zo vielen op den duur de puzzelstukjes in elkaar, en raakte de puzzel compleet. Het is een boek voor mensen zoals u, jij en ik. Mensen die op zoek zijn naar rust en vrede. Het is één van de vele hulpmiddelen om te wijzen naar Christus en Gods Woord. Want alleen door Christus krijgen wij die innerlijke rust.
Om deze reden wil ik christenen en niet- christenen, maar in het bijzonder jongeren bereiken. Vooral onder de jongeren is er vaak een leegte die niet te beschrijven is. Zeker bij de tweede en derde generatie die niet meer is opgegroeid met het geloof. Velen van hen zoeken het geluk overal, maar ze zullen het nergens vinden. Alleen in Christus vind je werkelijk rust. Die rust, waar iedereen in deze wereld zo`n behoefte aan heeft. Ik heb maar één wens: Dat ik hen zou kunnen bereiken met dit boek.

Aantal pagina's:
203

Bindwijze:
Paperback

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verloren en gevonden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *