Nieuws

(Jong) talent gezocht! Schrijfwedstrijd!

Altijd al een boek willen schrijven? Dan is dit nu jouw of uw kans! Uitgeverij Lucas Boeken zoekt talentvolle auteurs en organiseert een schrijfwedstrijd!

Schrijf het eerste hoofdstuk van een spannend en/of ontroerend verhaal en stuur dat op naar de redactie. Geef ook de categorie aan (kinder/jeugd/volwassen etc) De inzendingen zullen per categorie worden beoordeeld.

Daarbij wordt er uiteraard gekeken naar schrijfstijl, verhaallijn en dergelijke meer. Van de drie meest aansprekende inzendingen krijgen de auteurs de kans om het verhaal verder uit te werken tot een compleet manuscript.

Je kunt je bijdrage tot 15 juni 2021 sturen naar de redactie (belzen@filternet.nl). je ontvangt daarna spoedig bericht. Mocht u jij een manuscript hebben dat al jaren in ‘de kast’ ligt naar wat nooit tot een uitgave kwam, schroom niet om het ons toe te sturen.

We zien uit naar mooie verhalen!

Namens Uitgeverij Lucas Boeken
Peter Wildeman uitgever
Adriaan van Belzen redacteur

www.lucasboeken.nl voor digitale opgavelink: https://peterwildeman.nl/projecten/schrijfwedstrijd-lucas-boeken/
info@lucasboeken.nl
belzen@filternet.nl

Welkom bij Lucas boeken!

Lucas boeken is een christelijke boekenuitgeverij. Het aanbod varieert van theologische boeken, kinderboeken, dagboeken en muziekboeken. Onze redacteur, dhr. A. S. van Belzen, zoekt getalenteerde schrijvers. Via het contactformulier kunt u als schrijver aangeven of u geïnteresseerd bent. Neem, koop en lees! Lucas Boeken...
Lees meer